Kan inte säkerhetskopiera iphone itunes

Fujifilm gratis 100 bilder: iphone, kan, säkerhetskopiera, itunes, inte

din pc eller Mac, eller en säkerhetskopia i Icloud. Det räcker med att klicka. Du hämtar programmet helt gratis via. Observera att det krävs att du behöver ha telefonen uppkopplad mot wifi, samt på laddning för att det ska fungera. Något som kan inte säkerhetskopiera iphone itunes är viktigt att tänka på är att gratisvarianten av iCloud endast ger tillgång till 5GB utrymme att spara information. Klicka på din enhet uppe till vänster i iTunes programfönster. Naturligtvis kan du utöka din iCloud-lagring, men du kan behöva betala några pengar för det på samma gång. Också i fliken Sammanfattning, få den Krypterar du säkerhetskopior från iPhone kollade. Och sedan allt innehåll du vill ha kommer att kopieras till datorn på några minuter. Alternativt kan du använda tjänsten iCloud för att spara en säkerhetskopia i det gratis webbutrymme du tilldelades då du först skapade ditt. Lösning 2: Säkerhetskopiera iPhone data med iCloud. Om det behövs kan du återställa informationen (om.ex. Den stöder för alla iPhone X / 8/7 / SE / 6S / 6S Plus / 6/6 Plus / 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS på iOS 11/10/9/8/7/6/5. Din iPhone eller iPad säkerhetskopierar sig nu automatiskt varje gång den är låst, laddas och är kopplad till ett Wi-Fi-nätverk. Oftast är det bildbiblioteket som tar den allra största platsen. Om du önskar kan du spara lösenordet i Keychain. SharePod: SharePod är också ett bra program att hjälper iPhone användare att hantera sina personliga filer utan iTunes. Du kan säkerhetskopiera din iPhone eller iPad på två huvudsakliga sätt: Genom att koppla dem till din dator och använda gratisprogrammet iTunes för att skapa en backup. Klicka därefter på Säkerhetskopiera nu och följ anvisningarna för att spara en säkerhetskopia av din iPhone eller iPad på datorn. Och då du skulle få om 5 GB utrymme att lagra dina personuppgifter på remote service inklusive ryggen upp arkivera. Får en ny iPhone och vill överföra dina tidigare inställningar till den). Om du har ett iCloud konto, Du kan också säkerhetskopiera din iPhone data med det ändamålsenligt. Våra artiklar innehåller annonslänkar, varför? Pkgbackup är en app för jailbroken iPhone. Koppla därefter in din iPhone eller iPad till datorn med den medföljande, uSB -kabeln. Det är därför möjligt att alla dina bilder och inställningar inte får plats utan att du behöver uppgradera ditt konto för mer lagring, något som kostar pengar. Men, om din iPhone har varit jailbreakad, youd find another tool to help you make the backup. När alla viktiga data gått, Jag tror att ingenting kan vara mer fruktansvärd än som.

Kan inte säkerhetskopiera iphone itunes

Jailbreak inställningar på din jailbroken iPhone på ett enkelt sätt. Widgetinställningar, zip eller, det kan hjälpa dig säkerhetskopiera netflix apps. Så kan det vara en bra lösning att säkerhetskopiera din iPhone med iTunes. Med mera, installera iTunes enligt anvisningarna och starta programmet. Anslut din Iphone till din dator. Det kan hjälpa dig säkerhetskopiera dina kontakter 2 Efter att enheten har erkänts av programmet. Du grammis kan välja beroende på din situation.

Om iTunes-säkerhetskopian inte slutfördes eller om du inte kan återskapa från en säkerhetskopia Läs om vad du ska göra om du behöver hjälp med en iTunes-säkerhetskopia av iPhone, iPad eller iPod touch.Om du inte behöver spara dina data från Hälsa och Aktivitet kan du skapa en säkerhetskopia som inte är krypterad.Klicka bara på Säkerhetskopiera.

Viktiga anteckningar, du behöver bara två enkla steg. Inställningar för tillbehör och mycket, när registrerar dig kontot SOS, epost. Säkerhetskopiera data med iTunes på Mac 1 Att itunes account payment ansluta bara din iPhone till din Mac och sedan iTunes kommer att påbörjas automatiskt Om inte. Kontakter, hälsodata, som kan hjälpa dig organisera och skydda dina personliga fil väl 2 Säkerhetskopiera via iCloud, dels slipper du bekymra dig om tillgång till wifi när du väl behöver återställa din telefon.

Dessutom säkerhetskopieras bilder i Kamerarulle på en iPhone och i Sparade bilder på en iPod touch.Det kan ge dig 2GB fri lagring att spara dina bilder, videor och dokumentfiler på Dropbox molnet, så att du kan återställa dina data enkelt.Viktigt att notera är att du behöver ett Icloud-konto samt tillräckligt med utrymme för att kunna säkerhetskopiera Iphone.

  • Gomjaba
  • 02 Jun 2018, 12:21
  • 2299