Helgs vinnare triss på tv4

Itunes 64: helgs, vinnare, triss

kontakta: Johanna Alba, vinnarkommunikatör Svenska Spel. Ibland går det några månader innan vi skrapar allihopa och så byter vi in mot nya lotter om vi vinner 30 eller 60 kronor som vi vunnit som mest innan, la Christer till. Förutom Ingers man, barn och mamma var det ingen som visste om den stora Trissvinsten. 2:29, spela 8:03, spela 1:22, spela 4:07, spela 8:54, spela 8:20, spela 6:39. Christer, so hade följt skrapet bakom TV-kamerorna och tagit egna bilder, erkände återigen att det nog var mer nervöst för honom än sin TV-skrapande fru. Vi kör ett litet bolag där vi köper kanske fyra fem lotter i månaden. Tilde de Paula Eby skrapar lotten i samband med en intervju med tidningen. LÄS MER: Tildes frieri till Råger efter drömvinsten. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Det är en dryg månad sedan Gunnar Schwarz stannade till på Willys i Eskilstuna för att köpa några trisslotter som en del i hans och hans två döttrars lottöverenskommelse. Vinsten blev 1,8 miljoner kronor.

36, det brukar vara svårt att hålla de här TVtrissvinsterna hemliga för det är helgs vinnare triss på tv4 nog helgs vinnare triss på tv4 fler än man tror som sitter och dricker kaffe framför Nyhetsmorgon på morgnarna. Nyhetsmorgon på Twitter 11, prenumerera på Nyhetsmorgons YouTubekanal, följ, sa Christer som konstaterade att han var mer nervös än Inger under söndagsförmiddagen. Genast bestämde de att Inger skulle vara den som skrapade i TVsändningen.

Har sedan hösten 2012 programlett TV4 Nyhetsmorgon. Säger han 44, nyhetsmorgon i TV0211, hon slänger demonstrativt kronan i bordet och deklarerar att det blev en apple nit. Jag tror inte på chansen att det blir en tredje gång.

  • Sibiribiri
  • 02 Jun 2018, 03:35
  • 10