Hur många kan vinna 30miljoner på triss

Itunes 64: vinna, triss, miljoner, många, hur, kan

butiken. I januari 2016 skrapade även Göran Larsson från Nol utanför Göteborg fram högsta möjliga Trissvinsten på 100 000 kronor i månaden i. Du kan normalt vinna mellan 30 kronor och 1 miljon kronor direkt på skrapet. TV-vinsten ger mellan 50 000 kronor och 5 miljoner kronor. Du kan hitta mer information i vår artikel om Dubbeltriss. Vinstbeloppen på lotten varierar vanligen mellan 30 och kronor, medan Svenska Spel ibland erbjuder kampanjer där du kan vinna upp till 10 miljoner på skrapet. Sedan 2009 får man inte längre köpa skraplotter om man är under 18 år i Sverige, bauhaus detta för att förebygga spelmissbruk. Klöver, om du skrapar fram tre likadana belopp och de dessutom är utsmyckade med klöversymboler har du vunnit klövervinsten. Däremot är den billigare än Skrap-Bingo, Skrap-Pyramid och Skrap-Kryss som alla kostar 30 kronor per lott. Svenska Spel har visserligen lagt till en del moment på senare tid, men det är fortfarande en lott som är väldigt enkel att förstå sig på och som går snabbt att skrapa. X1 vinsten multipliceras med 1 x2 vinsten multipliceras med 2 x10 vinsten multipliceras med tio, obs! Det är framförallt dessa TV-dragningar som gjort att spelet fortsätter vara så populärt, du kan även skrapa triss på nätet i dagens läge med samma vinstchanser som på de fysiska lotterna. Du kan även välja ett fast belopp på 500 000 kronor om du inte vill skrapa fram månadsvinsten. Tidigare vinnare, genom åren har många människor hunnit vinna en hel del pengar på Triss.

Hur många kan vinna 30miljoner på triss

Och hur mycket går egentligen till kunderna. För att krydda spelet med lite mer spänning har Svenska Spel med åren introducerat ett antal vinner nya element på lotten. Några spela Trisskrap i Nyhetsmorgon är mer minnesvärda än andra. De första 30 åren vann över 2000 personer miljonbelopp. Men hur mycket pengar går till Svenska Spel.

På kampanjlotter kan skraprutan även.Och därmed fler sätt att vinna.


Hur många kan vinna 30miljoner på triss, Helgs vinnare triss på tv4

Det finns uträkningar som tyder på hur många kan vinna 30miljoner på triss att Trisslotten sedan starten 1986 har gjort drygt 200 köpare till miljonärer 40 Complete success 1, vilken är den vanligaste trisslotts färgen. Vilka regler som gäller för den aktuella Trisslotten hittar du antingen på lotten. Hur många lika rutor behöver du för att vinna. Vad är det högsta du kan vinna. Värt att tänka på är dock att de allra flesta vinstlotter bara innebär en liten vinst i förhållande till insatsen. Oddset Lången och Europatipset inte något skicklighetsmoment. Där du köpt lotten eller på Svenska Spels hemsida.

Många svenskar spelar dagligen, men utan att veta om hur små möjligheterna faktiskt.Lägsta vinst: 30 kronor, högsta vinst: 30 miljoner kronor, vinstchans: 1:5, ett av de mest populära spelen i Sverige är Trisslotten.

  • Emilsy
  • 02 Jun 2018, 00:42
  • 1700