Felmeddelande itunes itunes kunde inte ansluta till iphone-enheten

Skarvsladd bauhaus: kunde, felmeddelande, inte, itunes, iphone-enheten, ansluta, till, itunes

säkerhetskopiera. ITunes kan inte upprätta en kontakt med Apple:s server. 0xE800001 Enheten kopplas plötsligt ifrån. Prova att ringa dem och berätta vad som händer. Nu Skjut för att stänga av enheten. 0xE8008001 Fel vid installationen av applikationer. Prova att byta USB-port och starta om datorn (iPhone 2G/3G) iTunes kan också vara för gammalt, tage installera den senaste versionen. Istället för att använda iTunes för att säkerhetskopiera iPhone data till dator eller mac, är det bättre att använda TunesGo eftersom det tillåter dig att säkerhetskopiera och återställa dina data igen vilket inte är möjligt när du använder iTunes. När du anger 9 Felaktiga lösenkod sedan gamecube fel "iPhone är avaktiverad, försöka igen i 60 minuter". Anmäl 0Bra inlägg 10:51 #2 av: Emelie-E, det är när jag använder. Är det i någon särskild app eller alla? Varför vi behöver backup iTunes. Tänk också på att somliga felmeddelanden kan innebära fler än en sak. Nästa, tillbaka, kontrollera USB-anslutningarna, försök att koppla från iPhone och sedan ansluta den igen.

Felmeddelande itunes itunes kunde inte ansluta till iphone-enheten

Du kan enkelt återställa den till din iPhone igen. Anslut till iTune" trycker man bort skylten och försöker igen så funkar det. Wondershare TunesGo, du återställer iPhone genom att hålla ner viloväckningsknappen och hemknappen samtidigt i minst top tio sekunder tills Applelogotypen visas. Uppkommer när du försöker installera en betaversion av iOS som är blockerad av Apple. Läs mer om hur du felsöker USBanslutningar. Synka iPhone med iTunes, du kan också kontakta operatören om du behöver mer hjälp.

Du kan få hjälp om du ansluter enheten till din dator med en USB-kabel och iTunes inte känner igen din iPhone.Försök ansluta enheten till.

Error 40 Haktiveringsbug i äldre versioner av Sn0wbreeze. Jag har bra med mottagning på telefonen. Anmäl 2Bra inlägg itunes 09, kolla tidsinställningarna på din dator, error 1601 Fel vid återställning av Custom firmware.

Jag trodde först att den bara låg nere, men det fortsatte.Du kan återställa den igen till iPhone eller någon annan enhet igen med bara ett klick.

  • freqfly
  • 28 Jun 2018, 23:03
  • 938